sunnuntai 19. helmikuuta 2012


                                     Hexe ja Trolli

Tätä kirjoittaessa tulee ulkona lunta rankasti ja kenttäkin kaipaa traktorin apua ennen seuraavia treenejä. Tähän asti on ollut hyvässä kunnossa ja lauantaisin ollaankin pienellä porukalla treenailleet kasvatteja täällä. Tosi mukavia päiviä ollut, treenien ohessa paisteltu makkaraa ja juotu glögiä=) Sunnuntaisin on hallivuoro ja kyllä on ihmiset olleet tyytyväisiä kun on lenkkari kelit ja lämmintä läpi vuoden.
Hallilla onkin hyvä järjestää tapahtumia. Kantoluodon Jari kävi muutama viikko sitten vetämässä todella antoisan päivän teemalla "Suojelun kotiläksyt". 10.3 tulee Hannu Liljegren pitämään tottelevaisuus semman ja 28.4 onkin Nivalan Johanna hallilla kasvattien tottiksia tarkastamassa. Kunhan kentälle päästään niin Salmian Ville on lupautunut paikalle pitämään intensiivi kurssin piilonkierroista=)
Penturintamalla odotellaan Hexen juoksujen alkamista, menee luultavasti maalis-huhtikuulle. Varauksia on tullut ja varmasti muutkin odottavat jännityksellä koska rupeaa tapahtumaan;) Hexe tulee asumaan sisällä talossa pentu ajan, niinkuin meillä on aina ollut tapana. Pennut kasvavat ihmisten keskellä ja saavat myös oleskella ulkona paljon. Tulisi jo kevät, vaikka koirat kyllä nauttivat lumesta täysillä=)
Ensi viikonloppuna tuleekin muutama kasvatti viikonloppu kylään ja lauantaina reenataan täällä porukalla. Oikein kiva nähdä!