sunnuntai 20. maaliskuuta 2011




Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa=) Kevät lähestyy kohisten ja päivät ihanasti pidentyneet, ensi viikonloppuna sitten kellotki käännetään ja allekirjoittaneella koittaa loma! Saa tehdä tottista päivisin ja suunnitelma on jo hiottu viikon tekemisiin, toivottavasti edistytään suunnitelmien mukaan=) Sunnuntai treenit pyörineet pakkasten jälkeen normaali tahtia ja aktiivisia ihmisiä on paikalla näkynyt.
Kovasti positiivista on Hexen ja Nasun pennuista kuulunut sekä omistajilta että ulkopuolisilta, jotka niitä ovat nähneet. Erittäin aktiivisia pentuja ovat, ehkä jopa villejä ja rajuja tekemisessään....Ei voi olla kuin tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen=) Jäljellekkin on jo joku päässyt ja tottiksia rakennellaan ahkeraan, kiitos omistajille tästä. Ja tietenkin kiitokset muillekkin kasvattien omistajille taasen, aivan loisto sakkia! Kaustinenkin avasi "kauden" hienosti ja jalostustarkastettiin Kotkassa mallikkaasti, onnea Mirvalle ja koissulle!
Tänään täällä saatiin koko porukka rokotettua kerralla, kun oma luotto eläinlääkäri tuli kotiin sunnuntai käynnille. Nokikin ihan vaan kopan kera mulkoillen antoi rokottaa ilman suurempaa numeroa. Iso Kiitos Maria!