sunnuntai 30. tammikuuta 2011


Tammikuu jo lähestyy loppuaan ja Hexe on kunnialla saatellut lapsensa maailmalle. Trolli kasvaa porskuttaa kotona aiheuttaen yleistä hilpeyttä ja myös kipua haljenneitten korvanlehtien ym. muodossa. On aika kipakka tyttö tekemisessään...Muistakin pennuista iloksemme kuultu kuulumisia ja tyytyväisiä tuntuvat omistajat olevan=) Pitkien matkojen takaa pentuja noudettiin, toivottavasti tapaamme kuitenkin mahdollisimman useasti ipanoita tulevaisuudessa. Nyt on jo tullut kyselyjä seuraavasta pentueesta sekä siitä käytetäänkö Hexeä ja/tai Nasua vielä jalostukseen. Kaikki suunnitelmat ovat seuraavan pentueen kohdalla auki, joten tällä hetkellä emme itsekkään osaa valinnoista sen enempää valitettavasti kertoa.
Luustokuvaus rintamalla kuuluu kaikenkaikkiaan positiivista. Mörö on hiukan aiheuttanut ihmetystä eläinlääkärien eriävien mielipiteiden vuoksi lonkkien suhteen BB(BC)/C/D . Jäämme nyt odottamaan kolmannen eläinlääkärin (Ventelä) mielipidettä Talvion ja Limanin lausuntojen lisäksi ja sen perusteella omistaja päättää josko asia etenee kennelliiton asettamaan paneeliin uudestaan arvioitavaksi.
Muuten kaikki rullaa entisellä mallillaan Zimmari poppoossa ja kevät tulee kohisten=) Ismo on jo buukattu moneen eri tapahtumaan keväällä veskaroimaan ja tuleva kesähän on Ismon 8. ja viimeinen Spl-kesäleirillä veskari oppilaiden kouluttajana. Taisipa tehdä historiallisen pitkän uran sillä saralla=) Treeniryhmä Zimmareille on myös kuulema kevätleiriä haluttu, nyt vaan hihat heilumaan niin saadaan sekin buukattua hyvissä ajoin. Kahden viikon kuluttua näemmekin sitten Sammatissa urheita ohjaajia, maalimiehiä, oppilaan sekä Mansesterin vierailevan tähden, jos vaan säät (pakkaset) sallivat =)

maanantai 10. tammikuuta 2011


Vuosi 2011 on vierähtänyt käyntiin ja Sammatista ei menoa ole puuttunut jonnin toviin, siitä ovat ipanat pitäneet huolen=) Nyt mennään viimeistä viikkoa ja loppu viikosta lauma hajaantuu uusiin koteihin. Kyllä on sellaisia persoonia että hoitajan kanssa jo muutama kyynel vierähti kun Netta hyvästeli sakin ja lähti eilen kohti kotia. On kyllä niin tasalaatuisen aktiivinen ja reipas pesue että täytyy olla valtavan tyytyväinen tämän hetkiseen! Nyt on kuitenkin aika heittää ipanoitten hyvästit toisilleen, meno on muutenkin mennyt niin rajuksi että heikompia hirvittäisi=) Mielenkiintoiset harrastavat kodit on kaikilla ja jäämmekin odottelemaan kuulumisia mielenkiinnolla! Yllä olevan HIENON taulun Hexestä Ismo sai kiitokseksi pennusta, Nasusta tulossa rinnalle samanlainen, kiitos meidän puolesta!!