sunnuntai 19. joulukuuta 2010


Pikaista päivitystä blogiin joulusiivouksen ohessa=) Enää muutama päivä ja sitten koittaa joulu ja joululoma, mikä tulee aivan loistavaan saumaan. Pennut ovat nyt 3 viikkoisia ja on aivan ihana niitten kanssa viettää aikaa. Ipanat ovat siirtyneet syömään jo kiinteää ruokaa ja hyvin on maistunut. Hexelle pamahti eilen nisään tulehdus, mutta onneksi huomattiin ajoissa ja aloitettiin hoito, nyt jo parempi, huh taidettiin selvitä säikähdyksellä. Hexe hoitaa pentuja yhä erittäin antaumuksella ja imettää hyvin vaikka hampaita jo pikkusille pukkaa. Jouluna olemme ihan kotosalla, mikä on ihan parasta. Tammikuun ensimmäisenkin viikon pennuilla on kaiket päivät seuraa kun Netta onneksi pääsee tänne koko viikoksi. Aivan loistava hoitaja on ollutkin, hoitanut myös muutkin koirat päivällä ja laitellut tiskit ym. ennenkun tullaan töistä kotiin=) Eversti ja Noki ovat ainoat jotka eivät vieraaseen suhtaudu "kovinkaan" lämmöllä...tai siis suhtautuvat sellaisella lämmöllä että ei tarvitse niitä hoitaa vieraan=)
Välipäivinä ja loppiaisena onkin pentujen uusia omistajia tulossa kyläilemään. 8.pvä tammikuuta on sitten treeniryhmä kutsuttu Sammattiin, Ari tulee antamaan tottisvinkkejä ja on kokopukua ja koppatreeniä tarjolla=) Tarjolla myös kuumaa keittoa ja glögiä. Tammikuun puolessa välissä on pentujen luovutuksen aika, snif...Aivan mahtavia pakkauksia tuntuvat olevan kolmen viikon tuttavuuden jälkeen=)
Tänään on kauden viimeiset treenit maneesilla ja lahjojen jakoa+glögiä tiedossa. Vierailijakin tulossa katselemaan koirakoita, toivottavasti menee treenit hyvin=)

lauantai 4. joulukuuta 2010


Nyt ne ovat täällä! Eli niin kuin varmasti kaikki jo lukeneet syntyi Haus Zimmermann G-pentue myrskyisenä yönä 25.11. Synnytys meni aivan loistavasti ja emä rupesi hoitamaan välittömästi pentuja todella kiitettävällä tavalla. Maitoa on tullut koko ajan hyvin ja Hexe pitää huolta, että pennut syövät usein=) Hexellä itsellään on hyvä ruokahalu ja ulkonakin oleskelee mielellään, kiire kuitenkin tarkistamaan pennut sisälle tullessa. Yhtenä päivänä Hexe pissasi normaalia useammin, mutta tilanne onneksi tasaantui.
Nyt viikon vanhoina pennut liikkuvat jo ripeästi ja ensimmäiset jo nousevat jaloilleen ottaen muutamia askeleita, liikunnallista sakkia. Pieni poika työnimeltään "Adolf " löytyy milloin mistäkin ja emä palauttelee kaveria muitten luokse ahkerasti=) Kaikki pennut ovat lähteneet hyvin kasvamaan ja kehittymään. Kun silmät aukeavat saadaan kivoja kuvia ja alkaa tosi action, apua armoa...;) Pentujen synnyttyä saimme onnitteluja ja terveisiä Belgiasta että Hexen kahdella siskolla on myös pennut!!
Ismo ja Mikko ovat järjestämässä kokopuku/koppa treenit ryhmäläisille vuoden vaihteen jälkeen Sammatissa...ladatkaa kamerat ja videokamerat valmiiksi=))

Hoitajan kommentti...
Hexe on päästänyt pentujen oman hoitajansa hommaan hyvin mukaan. Hexen tullessa ulkoiluhetkiltään takaisin pentujen luokse antaa hän hoitajan asetella itsensä parempaan asentoon ja seurata sivusta, kun pennyt syövät. Pennut ovat saaneet jo viralliset nimensä, ainakin melkein lopulliset, sekä lukuisia pentulaatikko nimiä Pikku Hitleristä Isopandaan. Päivät menee liiankin nopeasti pieniä nassikoita ihastellen ja muutaman viikon päästä meno onkin sitten jo aikamoista. Sitä rallia kovasti odotellessa!