maanantai 15. marraskuuta 2010



Siinä se tuleva äiti köllöttelee tyytyväisenä lauantaina sohvalla, H-hetki lähenee kohisten ja alustavat valmistelut on jo tehty mm. pentujen oma hoitaja on buukannut vapaapäiviä töistä oikein urakalla, Kiitos=) Tässä vielä arvotaan kumpaan makkariin pentulaatikko rakennetaan ja haalitaan lakanoita, pyyhkeitä ym.tarpeellista valmiiksi. Hexe on jo jonkin aikaa asunut sisällä ja ulkoillut vapaana, tarhassa ei enää olla pidetty turvallisuus syistä. Hyvin tuo on sopeutunut nukkumaan sängyssä, ei mitään ongelmia;)) Ruokavaliota olemme muuttaneet kantavalle sopivaksi ja nappulakin on muuttunut Eukanubaan, joka näyttääkin soveltuvan oikein hyvin. Annos kokoja jo jouduttu pienentämään, Hexe ei enää jaksa normaalikokoisia annoksia kerralla sen verran maha jo painaa. Onnellinen ja hyväntuulinen odottaja on hän=)
Meillä kävi uskomaton tuuri ja saimme yllättäen lahjoituksena harrastajan lopettaessa vinon pinon todella käyttökelpoista tavaraa mm. 3 lämmitettävää koppia, tarhaelementtejä, paali tolkulla ekokuitua, metallihäkin, valjaita,ahkion+aisat,kymmenen kuppia,jälkipaaluja...Tässä sitä ilokseen sai todeta että lopussa kiitos seisoo ystävien kesken, kiitos kaunis lahjoittajalle!!
Ismo pyörähti päivän kouluttamassa Turussa ja omat reenit olleet vielä kentällä koska säät ovat suosineet. Eiköhän maneesi kohta kuitenkin kutsu kentän mennessä liukkaaksi...Me jatkamme täällä odotusta, hyvää loppu marraskuuta kaikille. Pitäkää lippu korkealla kohta rupeaa päivä pitenemään!