keskiviikko 25. elokuuta 2010


 Hexe Von Haus Targa 7 vko
Hiukan vierähtäny aikaa edellisestä blogi jutusta..yritän parantaa tapamme=) Kesä teetti sen ettei tullut sivuja päiviteltyä eikä blogiin kirjoitettua, oli NIIN paljon tekemistä...rehellisesti sanottuna oli ihana relata ja kerätä voimia syksyä varten tekemättä juurikaan mitään arkista. Ehtiihän taas syksyn ja talven pimeinä iltoina puuhastella rästiin jääneitä juttuja Ai niin, ehtiikö sittenkään, meillähän voi olla suloiset pallero pennut silloin ja silloin eletään täysillä pentuaikaa=) Emme ole vielä virallista ilmoa laittaneet, mutta puskaradio sen verran jo kiirinyt että varauksia olemme ottaneet jo vastaan "etukäteen". Maantieteellinen jakauma tällä hetkellä akselilla Tornio-Tammisaari. Pennuille jo lupautunut myös oma hoitaja, mikä auttaa meitä hurjasti työpäivien aikana, tosi kiva juttu. Ensikertalainen narttu kun on kyseessä, niin aina jänskättää hiukan enemmän. Nyt odotellaan juoksujen alkua ja sitten peukut pystyyn, että Hexe tulee kantavaksi ja kaikki menee hyvin! Nasu ja Hexe ovat muuten kuin paita ja peppu, ei toista ilman toista. Vierailijat ovat sanoneet että näyttävätkin jo ihan toisiltaan=)) Siitä pariskunnasta ei vauhtia puutu!
Taloa ja uutta terassia on tullut maalattua sekä rosvopaisti kuoppa kaivettu ja valettu syksyn peijaisia varten. Kiitos Arille raadannasta! Kaikki Sammatissa muuten ennallaan, tulkaa tekin kyläilemään, joilta se kesällä jäi 
ja tietty kaikki ne uudelleen jotka jo ehtivät nauttimaan maaseudun "rauhasta" kesällä=) Ismo Oulun leirillä kouluttamassa ja Laura Italiassa jossakin vaiheessa, muuten elellään koirien ehdoilla Sammatissa syksyllä. Espoossa Ismon reenit ke ja su, maneesi kausi alkaa luultavasti lokakuussa näillä näkymin.
Nautitaan syksystä ja ollaan yhteyksissä=)