sunnuntai 4. heinäkuuta 2010










Heinäkuun helteet ja loma on täällä, tänään mittari kipusi auringossa +40 C:seen!! Ensimmäiset metsämansikat on kerätty ja syöty, mahtu joukkoon muutama mustikkakin=) Grilli kuumenee harva se ilta, erinäkösten herkkujen testaamiseen. On se kumma kun helteet ei kyllä vaikuta koirien ruokahaluun millään muotoa, aina maistuu!
Mörö on kotiutunut hyvin Robinin seuraksi Hämeenlinnaan ja jälki kulkee kuulema juuri niin hyvin kuin oli oletettukkin=) Aivan mahtava paikka koirille, Robin ja Mörö ovat onnellisia koiria!
Spl kesäleiri on parhaillaan käynnissä ja Ismo huhkii kolmannen vuosikurssin kouluttajana viikon verran. Lisäksi oli sovittuna "iltapuretuksia", ei tule aika pitkäksi=) Nyt on aika perinteiset leiri helteet, pitää olla tosi varovainen koirien kanssa ettei lämpöhalvaus yllätä. Kotona halukkaat pääsevät plutaamaan ammeeseen ja varjoon onneksi vilvottelemaan.
Olemme päättäneet astuttaa Hexen Nasulla syksyllä 2010 ja tätä pesuetta odotetaan suurella mielenkiinnolla, ei pitäisi energiaa ja viettiä puuttuman=)) Pennut ovatkin hyvässä iässä vuonna 2015...;D
Nyt eikun kävelylle Everstin kanssa ja sitten uimaan!
P.s Ismo sai ihanalta ryhmältään lahjaksi mm. allaolevan itsetehdyn taulun, joka pääsi olohuoneeseen kunniapaikalle=)