perjantai 14. toukokuuta 2010



Uimakausi on korkattu ihanassa hiekkarantaisessa ja pohjaisessa lähijärvessä, kyllä näyttivät nauttivan täysillä;D
Täyty jo vähän toppuutella menoa ku ihan hurjaksi muuttu..Huomenna uudestaan, luvassa hellettä!! Koirat kyllä keskipäivällä nauttivat viileistä tarhoistaankin, nukkuvat sikeästi kyljellään nautiskellen:) Aktiivinen aika rajoittuu aamuun ja iltaan mittarin kivutessa +40 asteeseen auringossa...saa nähdä miten keskiviikon treenit, ehtiikö viiletä iltaan mennessä tarpeeksi. Riskejä ei kenenkään kannata koirineen helteellä ottaa. Marjapensaat lehdessä jo, raparperit kasvavat kohisten ja kohta on aika hankkia tomaatin taimet ja yrtit sekä terassi kukat. Ihanan lumisen talven jälkeen tulossa varmasti hieno kesä!
Terassin jatke onkin jo hyvällä mallilla, aita pitää jossain vaiheessa sutia valkoiseksi ja PALJON kukkia kaiteelle roikkumaan, niin se on siinä:D Aivan loistavan aurinkoinen paikka löhöilyyn ja vanhassa osassa taas on hyvä grillata ja syödä. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus vielä tehdä yksi uusi sisääntulo taloon, terassin kautta pääsy verannalle.
F-pesue (ei ihan kaikki) menossa ensi torstaina välikuviin ja sitä nyt odotetaan seuraavaksi...
Ismo palailee Oulun tourneelta sunnuntai iltana, kovin on säitä leirillä pidelly;) Huomenna olisi vakio lihakauppaan reissu hankkimaan possun sorkkia pakastin pullolleen ja kiiruusti tottista tekemään ennen päivän helle pläjäystä:D
Nyt pihasaunan lämmitykseen ja grilli tulille ihanan päivän jäljiltä! Toivotaan, että illan lätkämatsi menee yhtä loistavasti... 

torstai 6. toukokuuta 2010













Kevät on kohisten saapunut Sammattiin ja oma kenttä käyttökunnossa. Vierasreenaajat saapuvatkin lauantaina heti puruihin. Nasukin saa kokeneen Pohjosen miehen vierailevaksi veskariksi :) Oma ryhmä siirtynyt LUUN:n ulkokentälle reenaamaan keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, sinnekkin tulossa sunnuntaina vierailijoita. Kevät tuo ihanasti jälleen aktiivisia ihmisiä mukaan kuvioihin! Jälkipellot on jälleen luvattu Sammatista, kiitämme ja lupaamme kohdella peltoja hyvin:) 
Kovasti on positiivisia uutisia kuulunut pentujen omistajilta, nyt seuraavaksi peukutetaan F-pentueen välikuvien puolesta! Haluamme tässä myös kiittää kasvattien omistajia aktiivisuudesta kouluttaa koiriaan:) Kevätleirillä nähtiin D-pentueen ensimmäinen pitkänliikkeen "veskari tonttiin" näytös, Piko 1v11kk tuli ikäisekseen aikasten lujaa massalla ja niin siinä koira sai vahvistuksen tekemiselleen. Toivottavasti ei hirveesti vahvistunut käytösmalli purra ukkoa haalareista piilolla;)
Hexeä nyt seurataan mielenkiinnolla... katsotaan josko siitä seuraava pesue, uros tyyppiä mietitty jo alustavasti. Ismo lähdössä taas Oulun leirille kouluttamaan 13.-16. pvä, joten oman ryhmän reenit Mikon varassa. Mikko olikin suoriutunut kevätleiristä niin, että kesäleiri painaa päälle:))
Treeni-intoa kaikille ja mukavaa kevään jatkoa!

P.s Kuvassa Haus Zimmermann Faxxe 5.5kk