tiistai 13. huhtikuuta 2010

                                           HZ Elite 8.5kk                
Se on huhtikuu kovaa kyytiä menossa samoin on käynyt lumille.. bye, bye:) Sammatin oma kenttä on sulanut ja nyt odotellaan että kuivuu, niin voidaan aloittaa reenailemaan myös kotona. Kohta on taas aika myös soitella luotto maanomistajat läpi ja pohjustaa luvat pelloille tälle vuodelle. Maneesi vuoroja jatkettiin suunniteltua pidemmälle, mutta eiköhän LUU:n kenttäkin kuivu jo kovaa vauhtia. Uusia Saksanpaimen ihmisiä on tullut ryhmään tasasena virtana ja muutamalle vielä luvattu paikka. Kevätleiri uhkaa lähestyä...Mikolle hurjasti peukkuja matkaan ja onnistuneita suorituksia!!
Paljon on ihmisiä matkannut reenailemaan pitkin kevättä mm.Saksaan ja sinne suuntasi myös kaksi F-pesueen pentua 2 viikoksi :) E-pentueesta Elvi 8.5kk oli visitoimassa Sammatissa 4 päivää ja oikein mukavan oloinen nartun alku. Sopeutui loistavasti taloon ja valtasi tarhan jo siihen malliin ettei muitten tarttenu nenää sinne päinkään laittaa.
Eversti on ollut puruissa Ismon ohjattavana oikeastaan koko kevään ja edistynyt kivasti. Siviili käyttäytymisessä olisi vielä toivomisen varaa, mutta työstetään:) Kaikki koirat voivat hyvin eikä mitään mullistavaa sillä saralla.                                                                                                                  
Aurinkoterassin rakennus vanhan terassin jatkeeksi alkamassa, jonka jälkeen Ismo luvannut "luppo-aikanaan" valaa tarhojen pohjat ja rakentaa muutaman lisää. Siinähän sitä puuhaa, ettei aika tule vaan pitkäksi!
Kesäloma kun koittaa on lähtö Lehtimäen leirille kera 4 koiran. Ismo siirtyy kouluttamaan 3.vuosikurssille ja paljon tuttuja tulossa paikalle,kiva!
Kevään mittaan tipahdellut koirien kuvaustuloksia ja ihan tyytyväisin mielin etiäpäin mennään:) Nyt Sammatti vaikenee...seuraavaan kertaan!