maanantai 18. tammikuuta 2010

No niin, vuosi lähtenyt 2010 lähtenyt käyntiin ja onneksi valoa kohden mennään kovaa kyytiä:) Kaunista on  kaiken lumen keskellä ja koirat nauttivat ulkona olosta. Sera lähtee uuteen kotiin näillä näkymin helmikuussa, ikävä tietty tulee, mutta varmasti hyvään, harrastavaan kotiin pääsee:) Pikku-tytöillä ei kemiat oikein enää kolahtaneet kohdilleen ja ottivat yhteen suht häijysti...
F-pentujen omistajat vaikuttavat hurjan tyytyväisiltä pentuihinsa, mikä tietenkin lämmittää kaikkien pentueeseen liittyvien ihmisten mieliä:) Kiitos kasvattajan puolesta yhteydenpidoista, kuvista, vierailu kutsuista ym.!!
Ismo käväisi vetämässä "suojelupäivän" ETU:n ao:lle ja mukava päivä oli kaiken kaikkiaan. Ohjaajat olivat tyytyväisiä ja uusinta kutsua ilmeisesti pukkaa myöhemmin, kiitos Ismon ja Nasun puolesta mukavasta päivästä!! Ja olihan pikku Elvikin mukana reenaamassa, kiva alku:))
Oma ryhmä aloittelee halli treenit 24.01.10, kentälle siirrymme huhtikuussa. Maalimiesten ja oppilaitten kevätleiri ajoittuu 24-25.04 tänä vuonna, joten silloin Ismo ja Mikko ovat poissa. Toukokuussa ilmeisesti ala-osaston koe, siitä tietoa varmasti myöhemmin liiton sivuilla. Henkisesti voi jo ruveta valmistautumaan :)) Psst...Ao:n kanttiinikin tarvitsisi uutta vetäjää!!


tiistai 5. tammikuuta 2010

Kaustisen "kauhu kakarat" lähtivät Maailmalle vuoden vaihteessa eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen ja reippaita ovat kuulema olleet. "Ändi" jo kutsuikin meidät kyläilemään uuteen kotiinsa lauantaina:) Nyt peukutetaan, että tulevaisuudessa näitä nähtäisiin pienemmillä ja isommilla areenoilla omistajiensa kanssa näyttämässä mistä on Saksanpaimenkoira tehty :) Onnea ja menestystä koko kauhu gallerialle omistajineen!
Mirva saa nyt "toipua" uurastuksesta pentueen kanssa ja keskittyä "Eemeliin" ja tulevaan kauteen Kaustisen kanssa. Kun pentueen 8kpl hyvin hoitaa ja keskittyy jokaisen kehittymiseen yksilönä normaali arjen pyörityksen ohella on siinä yhdelle ihmiselle paljon tekemistä, hatunnosto hienosta työstä Mirvalle!
Sammatissa on kaikki entisellä mallillaan:) Välikuvauspäivä 6kk tytöillä helmikuussa, jos kaikki hyvin, niin 1 kasvattajan luona kasvanut narttu näillä näkymin vapautuu myyntiin harrastajalle ajanpuutteen vuoksi.
Ismon treeniryhmä vielä tauolla, mutta kohtahan taas aloitellaan tulevaan kauteen valmistautuminen, ensin maneesissa ja kevään koittaessa siirrymme taas kentälle:)
Hyvää alkavaa vuotta kaikille, kevättä kohti mennään ja treenikentillä näkyillään!